Милен Методиев, който беше арестуван навръх Нова година заради агресивно поведение,

...
Милен Методиев, който беше арестуван навръх Нова година заради агресивно поведение,
Коментари Харесай

Мъжът с флашивата граната говори от името на Господ и плаши с истинска |

Милен Методиев, който беше задържан точно на Нова година поради нападателно държание, закани и владеене на граната съобщи пред Нова, че не съжалява за случилото се. След като влезе в спор с хората, които чакаха на опашка пред Народния спектакъл, беше арестуван, а на идващия ден освободен.

" 22 години съм в армията на Христос, боен без военни облекла, подобен, духовно боен. Христос ми сподели преди два месеца - напускаш работа и си необходим за България, всички пари, които си икономисал за апартамент, за жилище, ги даваш в революцията, във въстанието, споделям - чувам, Господи, нали съм боец, ти си главнокомандващ ", съобщи Методиев пред Българска национална телевизия.

" Реплика съм носил, не образователна. Фалшименто е и 20 лв. коства в магазина за оръжия. Аз си я нося в джоба, нито някой съм заплашвал, нито съм я вадил някой да цялостни памперсите ", изясни Методиев пред репортера на Нова в родния си Асеновград. Той има три деца, а по специалност е интернационален водач.

Мъжът е на 53 години. Разказва, че е симпатизант на партия „ Възраждане “, само че не е бил предизвикан от тях да отиде в София в новогодишната нощ. Подкрепя и митингите против коронавирус ограниченията.

„ Целта беше да се съберем българските патриоти пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “ да изиграем няколко бойни хора, само че се събраха единствено 4 индивида. Не скърбя за случилото се ", добави той.

Мъжът не е осъждан. Няма и престъпни регистрации.

" Стига с тая бутафорна граната, в случай че не се спрат, ще има и същински. Господ ги предизвести ", заплаши Милен. Срещу него е повдигнато обвиняване в безчинство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР